Πρόγραμμα «ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ»

Καλλιεργούμε την κουλτούρα συμμετοχικότητας και επιβραβεύουμε καλές ιδέες και πρακτικές των εργαζομένων μας

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ ενθαρρύνουμε διαχρονικά τους ανθρώπους μας να συμμετέχουν ενεργά και να προτείνουν ιδέες και πρακτικές που θα κάνουν την εργασιακή μας καθημερινότητα πιο ασφαλή, εύκολη και αποδοτική. Παράλληλα, η ενίσχυση του αισθήματος προσωπικής ευθύνης απέναντι τόσο στην ομάδα εργασίας όσο και στο σύνολο των συναδέλφων αποτελεί για εμάς στρατηγική προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάσαμε το πρόγραμμα επιβράβευσης ιδεών και καλών πρακτικών «ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ».

Με κεντρικό μήνυμα «Όλοι συνεισφέρουμε, όλοι κερδίζουμε», οι άνθρωποί μας, όπου κι αν εργάζονται, όποιο κι αν είναι το αντικείμενο εργασίας τους, καλούνται να σκεφτούν και να καταθέσουν σε ειδικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα – είτε ομαδικά είτε ατομικά -ιδέες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

Χάρη στην υψηλή και θετική ανταπόκριση των εργαζόμενων από όλες τις εγκαταστάσεις μας, πετύχαμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας μέσα από τα θέματα και τις λύσεις που ανέδειξαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Η αναγνώριση και η επιβράβευση ενίσχυσε το αίσθημα περηφάνιας των εργαζόμενων μας, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να βγουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για όλους μας.