Υγεία & ασφάλεια

Η προστασία της Υγείας & Ασφάλειας των εργαζομένων και των συνεργατών μας αποτελεί για εμάς την απόλυτη προτεραιότητα.

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ καλλιεργούμε συστηματικά την κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας, με απώτερο και μόνο αποδεκτό στόχο τα «Μηδέν Ατυχήματα». Η προσέγγισή μας βασίζεται στην προσωπική ευθύνη και δέσμευση, τη συμμετοχικότητα και την επιβράβευση, καθώς και την πρόληψη και την έγκυρη αντιμετώπιση όλων των πιθανών κινδύνων.

 

*το 2019

Με γνώμονα την προστασία της Υγείας & Ασφάλειας:

  • Παρέχουμε εργασιακές συνθήκες που προάγουν την Υγεία & Ασφάλεια για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, τους εργολάβους και τους λοιπούς επισκέπτες των εγκαταστάσεών μας.
  • Διαθέτουμε ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας και συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις νομικές, ρυθμιστικές, βιομηχανικές και εταιρικές απαιτήσεις.
  • Διατηρούμε ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας.
  • Εφαρμόζουμε το «Πλάνο Βελτιώσεων Υγείας & Ασφάλειας» το οποίο σχεδιάστηκε με τη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου και το σύνολο των εργαζομένων των 40 και πλέον εγκαταστάσεών μας ανά την Ελλάδα.


Η δέσμευσή μας

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, τους συνεργάτες μας και τις τοπικές κοινότητες.

Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας έγκαιρα, αναφορικά με πρόσθετα προληπτικά μέτρα για την προστασία της υγείας όλων μας, ενώ ταυτόχρονα θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και πλέον ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Με ατομική κοινωνική υπευθυνότητα θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί και αυτή την πρόκληση με επιτυχία.

COVID-19: Προστασία & μέριμνα για όλους

Καλός Οδηγός

Καλός Οδηγός με σύστημα

Πρόγραμμα «ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ»

Ημέρες Υγείας & Ασφάλειας

Πλατφόρμα eLoToTo