Στηρίζουμε το Ε.Σ.Υ.

Προσφέρουμε ιατρικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό στις δομές υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ συνεισφέρουμε από την πρώτη στιγμή στην εθνική προσπάθεια κατά της πανδημίας COVID-19 και στεκόμαστε αρωγοί στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιούμαστε. Στηρίζουμε με συνέπεια τις τοπικές δομές υγείας προχωρώντας σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και καλύτερη διαχείριση της διασποράς του ιού.

Προχωρήσαμε σε δωρεά πλήρως εξοπλισμένων οικίσκων απομόνωσης ειδικής κατασκευής, για την ενίσχυση της θωράκισης και της ετοιμότητας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, του Γενικού Νοσοκομείου–Κέντρου Υγείας Κύμης και των κέντρων Υγείας Βόλου, Αργαλαστής και Βελεστίνου.

Συνεισφέροντας στην προσπάθεια επανεκκίνησης του τουρισμού κατά την καλοκαιρινή περίοδο, προσφέραμε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου πλήρως εξοπλισμένο οικίσκο απομόνωσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών, λειτουργώντας ενισχυτικά τόσο προς την τοπική όσο και την εθνική οικονομία.

Επιπλέον, προσφέραμε υγειονομικό υλικό και ηλεκτροκαρδιογράφους τελευταίας τεχνολογίας, απαραίτητο εξοπλισμό για την ομαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, καθώς και για τη διαχείριση και αντιμετώπιση κρουσμάτων του ιού COVID-19.

Συνεχίζοντας τη διαρκή συνεισφορά μας στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και με κεντρικό μέλημα τη στήριξη του καθημερινού αγώνα των ανθρώπων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσφέραμε 1.000 τεμάχια ειδικών αντιδραστηρίων για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων του ιού COVID-19 στο Νοσοκομείο Βόλου, καλύπτοντας τις ανάγκες της περιοχής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην ίδια κατεύθυνση, στηρίξαμε οικονομικά το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου για την προμήθεια τεστ ταχείας ανίχνευσης με στόχο την περαιτέρω θωράκιση της περιοχής.

Παράλληλα, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στηρίζουμε το πολύτιμο έργο μη-κερδοσκοπικών οργανισμών και ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα. Με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, ενισχύσαμε το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς και το Ορφανοτροφείο Βόλου, το Γηροκομείο Βόλου και το Σουρλίγκειο Ίδρυμα Υπερηλίκων.